Novi "krokodil": Đoković zvanično nosi Lakost

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zvanično je predstavljen kao novo zaštitno lice kompanije francuske Lakost.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 22.05.2017.

13:24

Novi
Twiter screenshot

Godišnji prihod popularnog 'Aligatora' je oko 500 miliona evra, od tenisera i teniserki sponzoriše Eduara Rože-Vaslana, Federika Delbonisa, Pabla Kuevasa, Nikolu Maua, Žilijena Benetoa, Dominiku Cibulkovu, Jelenu Vesninu, Giljerma Garsija-Lopesa, Benoa Pera, Roberta Bautistu Aguta...

“Zahvalan sam, čast mi je i privilegija što počinjem novo partnerstvo sa najstarijim teniskim brendom. Lakost ima veliku istoriju u svim sportovima, a Rene Lakost bio je neko ko je uneo revoluciju u tenis, ali i u modu, pre svega polo majicama. Prepoznatljiv stil i dizajn u koji ću se uklopiti – Lakost prati trendove, a istovremeno zadržava svoj identitet“, rekao je Đoković na zvaničnoj promociji.

Takođe, francuski proizvođač je i jedan od generalnih sponzora nekoliko značajnih turnira, od kojih je su svakako najveći Australijan open i Završni Masters u Londonu.

U poteri za potpisom Srbina bio je i američki "Najki" (Nike), možda i najveći "igrač" na teniskom tržištu, ali uh je Đoković odbio čak tri puta. Ljudi koji stoje iza najpopularnijeg krokodila na svetu imali su bolju ponudu i uspeli da u svoje redove pridruže jednog od najboljih igrača u istoriji 'belog sporta'.

Najboljeg srpskog sportistu u istoriji je pre "Unikla" oblačio nemački "Adidas", sa kojim i dalje ima ugovor za patike, odnosno italijanski "Serđo Takini" (Sergio Tacchini).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: