Nova vest
Olimpizam

Utorak, 16.08.2016.

13:58

Novosel: Teodosić je gubitnik, nikada ga ne bih imao u timu

Mirko Novosel, nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije i trener Cibone, kaže da nikada ne bi voleo da u timu ima igrača kao što je Miloš Teodosić.

Izvor:

Autor:

Novosel: Teodosić je gubitnik, nikada ga ne bih imao u timu
StarSport

"On je poseban tip igrača – kakav ja nikada ne bih voleo da imam u ekipi. Dobar je košarkaš, ali je gubitnik. Nije pobednik. 'Izgubio' je nekoliko titula Evrolige", rekao je Novosel u intervjuu za slovenački Dnevnik.

Možda se kapiten reprezentacije Srbije, prvak Evrope, dvostruki MVP Evrolige i dugogodišnji plejmejker Olimpijakosa, moskovskog CSKA ne uklapa u košarkašku 'koncepciju' gospodina Novosela, ali je planeta i ovog leta mogla da se uveri koliki je majstor momak iz Valjeva.

Sve ovo je samo deo uvertire u novi susret selekcija Srbije i Hrvatske, ovoga puta u noći između srede i četvrtka od 03.30, u četvrtini finala Olimpijskih igara.

I dok se vi podsećate svih pobeda 'orlova' nad 'vatrenima', podsetite se i izjave Novosela o Miroslavu Drvoseči Raduljici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

299 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu