Stjepanović: Imam šansu u finalu

Mladi srpski plivač Velimir Stjepanović bio je prezadovoljan posle plasmana u finale Olimpijskih igara na 200 metara delfin stilom.

Izvor: JT

Ponedeljak, 30.07.2012.

23:14

Default images

Stjepanović je do najvećeg uspeha karijere za sada došao pošto sa ukupno osmim vremenom u polufinalu došao do prilike da se bori za jedno od odličja.

Trka je bila dobra, hteo sam još brže, ali ćemo to u utorak da vidimo. Mislim da sam prelako startovao, moram prvih 100 metara brže da otplivam, da bih mogao 100 da vratim u isto vreme. U finišu sam bio malo umoran i malo sam promašio zid, ali još imam šansu u finalu.
Ne znam šta još da očekujem, videću kako ću se osećati
”, rekao je Stjepanović posle polufinala.

Finalna trka na 200 metara delfin stilom na programu je u utorak od 20.49.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: