Ništa od meča Partizan - Solnok?

Prema rečima Josipa direktora regionalne ABA lige Josipa Bilića otkazana utakmica između Partizana i Solnoka najverovatnije neće biti ni odigrana, pišu Novosti.

Izvor:

Subota, 15.03.2014.

01:14

Default images

"Utakmica je otkazana. S obzirom na na to da nema slobodnih termina i da bi eventualno kasnije održavanje meča moglo da ugrozi regularnost takmičenja, 99 odsto je da se neće ni odigrati", rekao je Josip Bilić, prenose "Novosti", ali nije želeo da prejudicira kako će utakmica biti registrovana.

Utakmica 24. kola ABA lige odložena je na zahtev Solnoka, koji igra odlučujući meč za plasman na završni turnir Evročelendž kupa.

"Odluke o sistemu takmičenja donosi bord Lige", usmerio je Bilić priču na vrhovni organ takmičenja, koji će se održati tokom fajnal-fora.

Do kraja ovogodišnjeg izdanja regionalne lige preostala su još tri kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: