Partizan sa Splitom sa 'klincima'

Izvor: B92

Nedelja, 23.03.2008.

12:42

Default images

U ekipi Partizana na utakmici sa Splitom u poslednjem, 26. kolu NLB lige pojaviće se i grupa mlađih igrača koji do sada nisu imali puno prilika da igraju. Kao što je trener 'crno-belih' najavio posle meča sa Panatinaikosom i plasmana u četvrtfinale Evrolige Partizan je sa Cibonom igrao sa najjačim timom a utkamica sa Splićanima će biti 'odrađena', sa ciljem da se igrači odmore pred sledeće duele.

U ekipi će sigurno biti trojica mladih košarkaša, Bogdan Riznić (bek, 18, 201cm), Darko Balaban (centar, 19, 210cm) i Stevan Tapušković (bek, 19, 200cm), a očekuje se da oni, uz Strahinju Miloševića, Dejana Borovnjaka i Marka Đurkovića, pomognu Vujoševiću da odmori neke od igrača koji su tokom sezone bili najviše opterećeni.

Riznić je, inače, prethodne nedelje potpisao četvorogodišnji profesionalni ugovor sa prvakom Srbije.

Splićani su u Beograd doputovali bez dvojice Amerikanaca, Garneta i Ekinsa, koji se nisu pojavili na aerodromu, a trener nekadašnjeg trostrukog prvaka Evrope Slobodan Subotić rekao je da ih očekuju visoke novčane kazne.

Utakmica Partizan Igokea - Split CO igra se u beogradskoj dvorani Pionir u nedelju, a ulaz će biti slobodan za sve koji imaju karte za meč Partizan - Cibona, igran dan ranije.

Najavljeno je da će kao posebni gost košarkaške sekcije svog kluba utakmici prisustvovati i evropski šampion na 50 metara delfin stilom, Milorad Čavić.

Bez obzir ana ishod utakmice poslednjeg kola Partizan je u NLB ligi ubedljivo prvi a ekipa Splita neće učestvovati u plej ofu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: