Ponedeljak, 10.04.2017.

17:17

Legenda NBA: Jokić kao Neš, Medžik, Bil Rasel...

Legenda NBA lige Bil Volton rekao je da srpski košarkaš Nikola Jokića ima sve što je potrebno da postane superstar.

Izvor: ÐN

Legenda NBA: Jokić kao Neš, Medžik, Bil Rasel...
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Volton, koji je osvojio dve NCAA titule sa trenerom Džonom Vudenom, a onda stigao i do dva NBA prstena, imao je samo reči hvale za Jokića.

Čovek koji je bio MVP regularne sezone i finala plej-ofa uporedio je momka iz Sombora sa nekim od najboljih košarkaša svih vremena.

„Slavićemo sve dobre stvari u životu i ja danas želim da počnem sa Nikolom Jokićem je, vau, kada gledam tog mladića kako igra košarku, on predstavlja sve ono za šta se Jevrejska porodična organizacija za pomoć zalaže, a to je da bude na usluzi drugima“, rekao je Volton.

Nekadašnji košarkaš Portlanda, San Dijega (Los Anđeles Klipersa) i Bostona uživa u Jokićevim igrama.

„Morate da imate takvu situaciju, tu strastu u srcu, duši i vašem duhu – sve što Nikola Jokić ima dok igra košarku. On je na parketu kao Lonzo Bol, Medžik Džonson, Stiv Neš i Bil Rasel. To su meni omiljeni momci koji, kada izađu na teren, kažu sebi: ’Šta mogu da učinim da moji saigrači postanu zvezde?“, dodao je Volton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: