"Entoni Dejvis nije u top 5" VIDEO

Entoni Dejvis je bio tema razgovora bivših NBA igrača Ričarda Džefersona i Gilberta Arinasa.

Izvor: SN

Četvrtak, 16.09.2021.

09:15

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Gilbert Arinas i Ričard Džeferson su bili saigrači na univerzitetu Arizona i u novoj epizodi "No Chill" podkasta govorili su o brojnim košarkaškim temama.

Jedna od njih je svakako bio Entoni Dejvis i Los Anđeles Lejkersi, pa je Ričard Džeferson rekao da ne smatra Dejvisa kao jednog od najboljih u ligi.

"Entoni Dejvis nije top 5 igrač, niko ga ne zove tako. Svi kažu da je među pet najtalentovanijih igrača i to je izjava puna nepoštovanja. Razlog za tako nešto je što 5 najboljih igrača lige imaju odličan učinak baš svako veče", rekao je Ričard Džeferson.

Dejvis iliti "Obrva" je imao problema sa povredama i mnogi kažu da je to glavni razlog zbog koga su Los Anđeles Lejkersi ispali u prvoj rundi plej-ofa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: