Bjelica konačno na parketu uz dobru partiju VIDEO

U noći između subote i nedelje odigrana je samo jedna utakmica u kojoj su Milvoki Baksi savladali Majami Hit rezultatom 122:108.

Izvor: SS

Nedelja, 16.05.2021.

08:05

Bjelica konačno na parketu uz dobru partiju VIDEO
Foto: Profimedia

U tom susretu konačno se na parket vratio Nemanja Bjelica, a šansu koju mu je ukazao trener Erik Spolstra iskoristio je na veoma dobar način.

Srpski košarkaš je ubacio 11 poena i imao je po četiri skoka i asistencije, uz dve ukradene lopte, a na terenu je proveo 20 minuta.

Iz igre je šutirao 3/8, odnosno 3/5 za tri.

Jednu od trojku na svom Instagram profilu objavio je i Bogdan Bogdanović. Oba tima su obezbedila plasman u plej-of, pa su u ovom meču igrali za bolju poziciju uoči ulaska u doigravanje.

Milvoki su predvodili Forbs i Midlton sa po 21 poenom, Holidej je imao 20, Lopes 18, a Janis Adetokumbo je imao 15 poena uz devet skokova.

U ekipi Majamija najbolji je bio Nan sa 31 poenom, dok su Dragić i Robinson ubacili po 17.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: