"Bruklin mora da bude kandidat za osvajanje Istoka"

NBA analitičar i bivši košarkaš Keni Smit rekao je da su Bruklin Netsi veoma jaki i da moraju da se takmiče za najviše ciljeve u sezoni 2019/20.

Izvor: SN

Ponedeljak, 23.09.2019.

12:22

Photo by Elsa/Getty Images

Netsi su imali sjajno leto, uspeli su u julu da se dogovre sa dve velike zvezde koje nisu imale klub – Kevinom Durentom i Kajrijem Irvingom.

Popularni "KD" će zbog pucanja ahilove tetive u finalu protiv Toronta propustiti čitavu sezonu 2019/20, a Keni Smit smatra da to ne bi trebao da bude problem za Bruklin Netse.

"Bruklin će biti mnogo bolji nego do sada i to svi očekuju. Čak i bez Kevina Durenta moraju da konkurišu za prvo mesto na Istoku", poručio je Keni Smit.

Kajri Irving iza sebe ima turbulentni period u Bostonu, javno je bio kritikovan kada je napustio ekipu i sada se čini da itekako ima šta da dokaže u novom timu, koji je inače u njegovom rodnom gradu.

"Zdravlje će definitivno biti Irvingov prioritet, a stavka broj dva će biti razumevanje saigrača. Netsi već godinama igraju dobro i Kajrijev posao je to podigne na novi nivo. O tim stvarima će on najviše razmišljati. Svi pričaju o njemu kao lideru. Ne znam kakav je on u svlačionici, nikad nisam sedeo u istoj s njim, ali on je u timu koji je bez njega imao malo uspeha i sa njim želi da bude na vrhu"

Kada su poslednji put Netsi bili u Njujorku i imali Irvinga, bili su šampioni ABA lige. Tada je to bila košarkaška ikona Džulijus "Dr. J" Irving.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: