Beverli: Sa Teom i Galom bićemo defanzivna sila

Patrik Beverli, košarkaš Los Anđeles Klipersa, našalio se konferenciji za medije rekavši da će biti defanzivna sila sa Milošem Teodosićem i Danilom Galinariem.

Izvor: PT

Sreda, 26.09.2018.

13:34

Beverli: Sa Teom i Galom bićemo defanzivna sila
Foto: Getty Images

Beverli je celu prošlu sezonu propustio zbog povrede kolena i sada se konačno vraća u sastav.

Klipersi naredne godine mogu da budu jedna od najboljih odbrana lige, pošto imaju Beverlija, Ejverija Bredlija i Luka Mba a Mutea.

Njih trojica su na svojim pozicijama u vrhu lige po odbrani i stvaraće velike probleme ofanzivnim igračima.

Među najbolje defanzivce ne spadaju Teodosić i Galinari, koji su poznati po slaboj igri na tom delu terena i Beverli je iskoristio priliku da se našali:

"Imamo verovatno dva najbolja defanzivca na perimetru u NBA (Mba a Mute i Bredli). Sa Mba a Muteom, Galom i Milošem (smeh) možemo da bude prava defanzivna sila", našalio se Beverli.

NBA sezona kreće 16. oktobra, a Miloš Teodosić izjavio je da je potpuno zdrav i spreman za drugu godinu u najjačoj ligi na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: