Pedja za B92:Ostaje mi se u Sakramentu

Izvor: B92

Subota, 26.06.2004.

00:22

Default images

Noć NBA drafta nije donela očekivane "blokbaster" trejdove koji su danima najavljivani, tako da se mediji i dalje bave spekulacijama o tome gde će karijeru nastaviti Šekil o Nil i Trejsi MekGrejdi, i ko zna još koliko igrača čije će pomeranje izazvati odlasci dva pomenuta superstara iz Los Andjelesa i Orlanda.

Jedan od timova koji se ne pominje često u raznim "trejd" kombinacijama trenutno su Sakramento Kingsi, iako je odmah po završetku sezone bilo dosta priče o promenama u glavnom gradu Kalifornije.

Ipak, današnji "LA Tajms" piše da su čelnici Kingsa potvrdili, da su i oni razgovorali o Šekilu O Nilu sa vodjstvom Lejkersa, ne iznoseći bilo kakve detalje o tome šta bi dali Los Andjelesu zauzvrat.

U ekskluzivnoj izjavi za B92, najbolji igrač Kingsa u prethodnoj sezoni Pedja Stojaković o svom statusu kaže:

"Nismo završili sezonu kako su svi očekivali. Želeli smo mnogo više, naš cilj je bila titula kao i ranijih godina. Videćemo, kao što si rekao, ovog leta se očekuje dosta promena ne samo u mojoj ekipi nego i u čitavom NBA. Prvog jula kreću pregovori, videćemo šta će da se desi. Ja želim da ostanem u Sakramentu, mnogo toga ne zavisi od mene i videćemo šta će da odluči rukovodstvo Kingsa".

Podsetimo, Vlade Divac rekao je da će u zavisnosti od dešavanja u Sakramentu i ponuda, odlučiti da li će nastaviti NBA karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: