Lebron: Ja spor? To je najveće s***e koje sam ikada čuo

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, kritikovao je novu tehnologiju koja meri kolikom brzinom se igrači kreću na terenu tokom meča.

Izvor: LN

Sreda, 23.05.2018.

16:32

Lebron: Ja spor? To je najveće s***e koje sam ikada čuo
Photo by Jamie Sabau/Getty Images

NBA meri igračima kretanje tokom utakmica, a Lebronu je izmereno se za prva tri meča finala Istoka kreće prosečnom brzinom od 5,47 kilometara na čas.

Ovom statistikom Džejms je najsporiji igrač u obe ekipe, jer se niko nije prosečno kretao sporije nego on, a tome govori i to što protiv Bostona prosečno igra skoro 39 minuta po meču.

"To je najveće s***e koje sam ikada čuo. To s***e za praćenje može da me poljubi u zadnjicu. Ja najsporiji? Sklonite mi se", rekao je Lebron.

Ovi podaci ne pokazuju da je Lebron najsporiji igrač, već samo kolikom brzinom se prosečno kreće. U prevodu, LBJ ponekad zapne, a ponekad malo i odmori.

"Recite im da prate statistiku toga koliko sam umoran posle mečeva, izračujante to s***e. Ja sam broj jedan u NBA po pitanju toga koliko sam umoran posle utakmice", jasan je Džejms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: