Ponedeljak, 10.04.2017.

17:17

Legenda NBA: Jokić kao Neš, Medžik, Bil Rasel...

Legenda NBA lige Bil Volton rekao je da srpski košarkaš Nikola Jokića ima sve što je potrebno da postane superstar.

Izvor: ÐN

Legenda NBA: Jokić kao Neš, Medžik, Bil Rasel...
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Volton, koji je osvojio dve NCAA titule sa trenerom Džonom Vudenom, a onda stigao i do dva NBA prstena, imao je samo reči hvale za Jokića.

Čovek koji je bio MVP regularne sezone i finala plej-ofa uporedio je momka iz Sombora sa nekim od najboljih košarkaša svih vremena.

„Slavićemo sve dobre stvari u životu i ja danas želim da počnem sa Nikolom Jokićem je, vau, kada gledam tog mladića kako igra košarku, on predstavlja sve ono za šta se Jevrejska porodična organizacija za pomoć zalaže, a to je da bude na usluzi drugima“, rekao je Volton.

Nekadašnji košarkaš Portlanda, San Dijega (Los Anđeles Klipersa) i Bostona uživa u Jokićevim igrama.

„Morate da imate takvu situaciju, tu strastu u srcu, duši i vašem duhu – sve što Nikola Jokić ima dok igra košarku. On je na parketu kao Lonzo Bol, Medžik Džonson, Stiv Neš i Bil Rasel. To su meni omiljeni momci koji, kada izađu na teren, kažu sebi: ’Šta mogu da učinim da moji saigrači postanu zvezde?“, dodao je Volton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: