Sreda, 06.12.2023.

22:30

Virtus uzeo skalp Barseloni, Makabiju drama protiv Asvela

Košarkaši Virtusa pobedili su Barselonu 80:75 u 12. kolu Evrolige,

Izvor: B92

Virtus uzeo skalp Barseloni, Makabiju drama protiv Asvela
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Klub iz Bolonje Kataloncima su nanaleli treći poraz u sezoni, dok je italijanski tim zabeležio osmi trijumf od početka sezone

Virtus je otpor Barselone slomio u drugom poluvremenu, a do trijumfa predvodio ga je Lundberg sa 21 poenom, Hekt i Šengelija su dali doprinos sa po 14 koševa, srpski košarkaš Ognje Dobrić za nešto više od 18 minuta igre ubacio je samo dva poena.

U sastavu Barselone Vili Ernangomes je bio najbolji sa 15 poena, a pored njega jedini dvocifren je bio Jan Veseli sa 13 koševa.
Nikola Kalinić susret je završio sa sedam poena.

Košarkaši Makabija posle drame uspeli su da dobiju Asvel 94:91 na gostovanju.

Izrealski tim na krilima Vejda Baldvina, koji je ubacio 21 poena uz osam asistencija, došao je do velike pobede, sedme od početka sezone.

Lorenco Braun imao je učinak od 16 poena i šest uhvaćenih lopti, dok je Sorkin dodao jedan poen manje.

U timu Đanmarka Poceka Žori Lovernj je prednjačio sa 23 poena i devet skokova, Nando de Kolo dodao je 22, a Timoti Luvavu 19, a sve to nije bilo dovoljno da se obrani domaći teren i izbegne 10 poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: