Petak, 01.12.2023.

13:24

Janakopulos prozvao EL zbog Partizana VIDEO

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je teško podneo poraz njegovog tima protiv Partizana, zbog čega je "opleo" po Evroligi.

Izvor: A.S.

Default images

Ekipa iz Atine je u finišu odličnog košarkaškog meča u "Beogradskoj areni", posle produžetaka poražena od Partizana, a Janakopulos za loš rezultat krivi sudije.

On je na društvenoj mreži Instagram u vidu "storija", podelio sve "greške" sudija, za koje smatra da su direktno uticale na poraz njegovog tima.

Pored toga, obratio se i Evroligi zbog izrazitog nezadovoljstva. Štaviše, dotakao se i dogovorengo ulaska tima iz Dubaija u Evroligu u narednom periodu.

"Nevažno koliko arapskih petrodolara dovedete u ligu, sa ovakvim sudijama nijedna ozbiljna kompanija nikada neće investirati novac, niti dozvoliti da njeno ime bude uz ovaj cirkus", napisao je Janakopulos na "Instagramu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

22 h

Podeli: