Petak, 14.07.2023.

17:39

Zvanično: Majk Tobi u Zvezdi

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je dolazak Majka Tobija.

Izvor: B92

Zvanično: Majk Tobi u Zvezdi
Foto: Profimedia

Bivši igrač Barselone potpisao je u petak jednogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Majk Tobi je prve ozbiljne košarkaške korake napravio u NCAA na prestižnom koledžu Virdžinija, nakon toga igrao je za Šarlot, a od 2017.godine pravi ozbiljnu evropsku karijeru igrajući za Valensiju u dva navrata, Tenerife i Barselonu.

Tokom svog 7-godišnjeg boravka u Španiji, osvojio je titulu interkontinentalnog šampiona 2017 (Tenerife), Evrokup 2019 (Valensija), špansku Ligu sa Valensijom 2017, i titulu prvaka te zemlje sa Barselonom ovog leta.

Odlikuje ga za njegovu visinu odličan šut za tri poena, epitet vrlo čvrstog i zahvalnog timskog igrača koji će pomoći Crvenoj zvezdi u reketu ali i van njega.

Majk Tobi je peto pojačanje KK Crvena zvezda u ovom prelaznom roku nakon Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića i Adama Hange.

KK Crvena zvezda 2023/2024

Došli:
* Dejan Davidovac
* Marko Simonović
* Miloš Teodosić
* Adam Hanga
* Majk Tobi

Otišli:
* Ben Bentil
* Džon Holand
* Ognjen Dobrić
* Luka Vildosa
* Fakundo Kampaco

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

194 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: