Holand napustio Zvezdu

Američki košarkaš Džon Holand napustio je redove Crvene zvezde, potvrdio je klub.

Izvor:

Petak, 30.06.2023.

12:40

Holand napustio Zvezdu
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Njemu je istakao jednogodišnji ugovor koji je potpisao prošlog leta kada je stigao iz Turske, ali do produžetka saradnje nije došlo.

Sa Malog Kalemegdana su se oprostili od igrača koji je, stiče se utisak, ostavio daleko manji trag od onoga što se od njega očekivalo.

"Džon je u Beogradu ostavio izvanredan utisak svojim pozitivnim i profesionalnim stavom, i čast nam je što je i kao čovek i košarkaš što je bio deo Crvene zvezde", stoji u saopštenju tog kluba.

Holand je tokom jednogodišnjeg boravka u srpskoj prestonici sa Zvezdom osvojio dva trofeja – Kupa Radivoja Koraća i onaj u KLS-u.

Pre njega su klub napustili Hasan Martin i Luka Vildosa, a vratio se Dejan Davidovac nakon sezone u moskovskom CSKA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: