Sreda, 09.09.2015.

11:26

KSS: Mirotić nije video, deluje iskreno

Košarkaški savez Srbije osuđuje potez Nikole Mirotića, ali smatra da španski reprezentativac nije namerno pocepao srpsku zastavu.

Izvor: AK

Default images
foto: StarSport

Rođeni Podgoričanin je prilikom izlaska sa terena posle poraza od Itajuje zgrabio zastavu Srbije koji su navijači spustili ispred njega i snažno je povukao pocepavši je na dva dela.

Mirotić se oglasio na tviteru gde je istakao žaljenje zbog svog poteza, naglasivši da nije bio svestan šta radi.

"Cepanje srpske zastave je neprihvatljiv čin bez obzira ko ga je i u kakvoj situaciji napravio. Na osnovu snimka samog događaja, smatramo da Mirotić nije video da je u pitanju srpska zastava i da realno nije bio svestan šta je u tom trenutku učinio. Njegovo objašnjenje i izvinjenje dato preko tvitera deluju iskreno. Iz tih razloga, KSS neće dalje reagovati na ovaj događaj. Svu energiju ćemo usmeriti na utakmice koje naše momke očekuju do ispunjenja glavnog cilja – osvajanja medalje i plasmana na Olimpijske igre u Riju", saopštio je KSS.

Srbija u sredu od 14:30 igra sa Turskom meč koji bi mogao da joj donese prvo mesto u grupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: