Zof stao u odbranu Donadonija

Izvor: B92

Sreda, 25.06.2008.

21:54

Default images

Nekadašnji selektor i legandarni golman reprezentacije Italije Dino Zof pružio je podršku Robertu Donadoniju, koji se posle eliminacije i slabih igara na Evropskom prvenstvu nalazi pred sigurnim otkazom.

Italija je eliminisana u četvrtfinalu na penale od Španije, a Zof kaže da su napadi medija na još uvek aktuelnog selektora Italije preterani. Jedna od glavnih kritika na račun Donadonija tiče se njegove odluke da se u napadu osloni na Luku Tonija, centarfora Bajerna, koji nije uspeo da postigne nijedan gol na četiri utakmice, a izgledao je umorno i van forme.

"Donadoni je imao problema u početku, ali se ekipa zatim oporavila. Donadoni takođe nije imao sreće sa pojedinim igračima, poput Tonija, za koga su svi tvrdili da će biti jedan od najboljih", rekao je Zof.

"Ne moraju uvek napadači da postižu golove. U Nemačkoj 2006. ključne golove postigli su Groso i Materaci", rekao je legandarni italijanski golman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: