Ricoli: Kramer me pitao da li je finale

Italijanski arbitar Nikola Ricoli, koji je sudio finale Mundijala, rekao je da je Kristof Kramer bio dezorijentisan i zbunjen nakon udarca u glavu.

Izvor:

Četvrtak, 17.07.2014.

14:22

Default images

"Ubrzo nakon udarca, Kramer je došao do mene i pitao me: 'Sudija, da li je ovo finale'. Mislio sam da se šali i naterao sam ga da ponovi pitanje, na šta je on kazao: 'Moram da znam da li je ovo finale'. Kada sam mu rekao da jeste, on je zaključio: 'Hvala, bilo mi je važno da to znam", rekao je Ricoli za italijanske medije.

Finale Mundijala bio je prvi meč koji je Kramer počeo od starta, pošto je zamenio povređenog Samija Kediru. Međutim, već u 31. minutu prvog poluvremena je morao da napusti teren nakon duela sa Esekijelom Garajem.

Ricoli je naveo da je rekao igraču Nemačke Bastijanu Švajnštajgeru da se Kramer ne oseća dobro, ali je on nastavio da igra još 14 minuta nakon sudara s reprezentativcem Argentine.

I sam Kramer je nakon finala kazao da se ne seća celog prvog poluvremena.

Reprezentacija Nemačke osvojila je titulu šampiona sveta, pošto je u finalu Mundijala sa 1:0 pobedila Argentinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: