Nova vest
Auto-moto

Ponedeljak, 29.03.2010.

19:55

Lorenco planira da ostane u Jamahi

Španac Horhe Lorenco je ponovo pokrenuo rat reči sa timskim kolegegom Valentinom Rosijem rekavši da planira da ostane u Jamahi i po isteku sadašnjeg ugovora.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lorenco je prošle godine potpisao novi ugovor sa Jamahom koji važi do kraja sezone koja počinje u Kataru 11. aprila. Baš taj potez ekipe Rosija je nateralo da zapreti da će napustiti Jamahu po isteku svog ugovora, takođe na kraju ove godine, a uz to je istakao da mora da "razvija motor svom najvećem neprijatelju".

Rosi je od tada utišao svoje pretnje o prelasku u Dukati rečima da bi se osećao kao izdajica ako ne završi svoju karijeru u Jamahi. ’Doktor’ je prošle godine osvojio svoju sedmu titulu u kraljevskoj klasi, a devetu ukupno, a već za dve nedelje kreće u lov na jubilarnu, desetu, a da li će se na kraju ove sezone povući ili ostati u Moto GP šampionatu biće poznato u junu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

22 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu