Petak, 17.11.2023.

18:08

Konačno je tu: Provedite vikend na planini uz sneg FOTO

Planina okupana suncem, temperatura tek neki stepen iznad nule i konačno sneg. Da, Kopaonik se zabeleo i obradovao mnoge ljubitelje skijanja.

Izvor: B92

Konačno je tu: Provedite vikend na planini uz sneg FOTO
Foto: Shutterstock/Alexey Oblov

Naime, konačno se stvori snežni pokrivač, koji nije nestao nakon nekoliko sati.

Kako najavljuju, znatno povoljnija situacija za snežne padavine uslediće sa sledećim prodorom koji nas očekuje za vikend. Temperatura će opasti u značajni minus, dok će združeno sa povremenim snežnim padavinama biti uparen vrlo jak severni vetar, pa se očekuje prava zimska vejavica", objavljeno je na Fejsbuk stranici "infoKop."
Ova vest obradovala je sve ljubitelje snega, te ukoliko ništa niste planirali tokom vikenda, možete posetiti i jednu od naših najlepših planina - Kopaonik.

Pored Kopaonika zabelela se i Golija, tako da je i tamo sve spremno za početak predstojeće zimske sezone. Zbog velikog interesovanja, Skijališta Srbije su produžila period pretprodaje ski-karata preko veb-šopa sa popustom od 15%, i ova ponuda će trajati do 20. novembra.

Iskoristite sneg, i ovu ponudu i učinite ovaj vikend nezaboravnim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: