Ponedeljak, 26.02.2024.

19:39

U ovom hotelu se nalazi soba sa najlepšim pogledom na svetu: Na nju se čeka po dve godine VIDEO

Putna blogerka Dženisa Forlano podelila je fotografije hotelske sobe koja ima "najbolji pogled na svetu“ i za koju postoji dvogodišnja lista čekanja.

Izvor: klix.ba

U ovom hotelu se nalazi soba sa najlepšim pogledom na svetu: Na nju se čeka po dve godine VIDEO
Foto: Shutterstock/Gharam kim

 

Forlano je dokumentovala svoj put u Dolomitenhute, hotel koji se nalazi u Austriji, na Instagramu. Soba u kojoj je smeštena zove se Adlerhorst, a nalazi se visoko iznad ponora sa pogledom na planine.

Soba sa očaravajućim pogledom košta 85 evra po noći uključujući ukusan doručak. Dženisa, koja živi u Nemačkoj, podelila je seriju snimaka iz ove sobe.

 

 

 

"Ovo je apsolutno najlepša hotelska soba u kojoj sam ikada bila. Dolomitenhute ima prelepe sobe sa nezaboravnim pogledom koji morate da vidite jednom u životu", rekla je ona uz jednu od objava, napominjući da je definitivno vredelo čekati.

"Soba košta 85 evra po osobi sa doručkom. Jedinstvena je i veoma tražena, zbog čega je soba unapred rezervisana... Nije li to odlična cena za ovaj pogled?", upitala je ona.
 
Za one koji su zainteresovani za boravak u ovoj sobi, preporučila je da pošalju imejl u hotel i direktno traže slobodne termine u sobi Adlerhorst.
Ona je istakla da postoji još jedna slična soba sa samo jednim staklenim zidom, koja se zove Adlernešen.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: