Izvor: B92

Putna blogerka Dženisa Forlano podelila je fotografije hotelske sobe koja ima "najbolji pogled na svetu“ i za koju postoji dvogodišnja lista čekanja.

 

Forlano je dokumentovala svoj put u Dolomitenhute, hotel koji se nalazi u Austriji, na Instagramu. Soba u kojoj je smeštena zove se Adlerhorst, a nalazi se visoko iznad ponora sa pogledom na planine.

Soba sa očaravajućim pogledom košta 85 evra po noći uključujući ukusan doručak. Dženisa, koja živi u Nemačkoj, podelila je seriju snimaka iz ove sobe.

 

 

 

"Ovo je apsolutno najlepša hotelska soba u kojoj sam ikada bila. Dolomitenhute ima prelepe sobe sa nezaboravnim pogledom koji morate da vidite jednom u životu", rekla je ona uz jednu od objava, napominjući da je definitivno vredelo čekati.

"Soba košta 85 evra po osobi sa doručkom. Jedinstvena je i veoma tražena, zbog čega je soba unapred rezervisana... Nije li to odlična cena za ovaj pogled?", upitala je ona.
 
Za one koji su zainteresovani za boravak u ovoj sobi, preporučila je da pošalju imejl u hotel i direktno traže slobodne termine u sobi Adlerhorst.
Ona je istakla da postoji još jedna slična soba sa samo jednim staklenim zidom, koja se zove Adlernešen.

 

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.