Izvor: KJ

Danas se zatvaraju vrata Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, događaja koji je još jednom potvrdio svoju poziciju kao jedan od ključnih susreta industrije putovanja u regionu.

Tokom četiri dana, sajam je bio domaćin izlagačima iz raznih zemalja, pružajući posetiocima uvid u raznovrsnu ponudu globalnih turističkih destinacija, od egzotičnih plaža i avanturističkih tura do kulturnih i gastronomskih doživljaja.

Ovogodišnji sajam turizma odlikovao se izuzetnom raznolikošću ponude. Posetioci su imali priliku da otkriju nove destinacije, upoznaju se sa inovativnim uslugama u turizmu, kao i sa najnovijim trendovima u svetu putovanja. Pored tradicionalnih turističkih agencija, na sajmu su svoje mesto našli i predstavnici ruralnog turizma, avanturističkih parkova, kao i kompanije koje se bave održivim turizmom.

Foto: b92

Interesovanje za ovogodišnji sajam bilo je izuzetno visoko, sa velikim brojem posetilaca već prvog dana. Organizatori izveštavaju o ogromnoj poseti, što govori o stalno rastućem interesovanju za putovanja i turizam. Posetioci su imali jedinstvenu priliku da na jednom mestu dobiju kompletan pregled turističkih destinacija, specijalnih ponuda i popusta za predstojeću sezonu.

Apsolutni hit Međunarodnog sajma turizma jeste Grčka, od prvog dana sajma interesovanje za ovom zemljom ne jenjava.

Poslednjeg dana sajma, posetioci će moći da iskoriste poslednju priliku za razgovore sa izlagačima, planiranje putovanja i iskoriste posebne sajamske popuste.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.