Izvor: B92

Hrvatski kuvar Ivan Pažanin odlično se provodi u Beogradu, a posebno je oduševljen picom nakon posete jednom beogradskom restoranu.

Za Srbiju odavno važi pravilo da je idealno mesto gde možete da popijete, pojedete i uživate u brojnim atrakcijama.

Stanovnici okolnih zemalja često dolaze kod nas kako bi iskusili te naše čari i ono po čemu smo jedinstveni, pa je tako jedan od najsvežijih primera i sledeći.

Naime, poznati hrvatski kuvar Ivan Pažanin posetio je Beograd i tom prilikom bez zadrške priznao da je pojeo možda i najukusniju picu u svom životu. Čak je i podelio fotografiju iz lokala u kom ju je probao i dao opis:

"Ljudi moji, je li to moguće? Najbolja pizza koju sam prova u životu. U srcu Beograda na Dorćolu, ovo je za ne virovat", napisao je Pažanin.

On je posetio i jedan poznati beogradski restoran, a da se dobro proveo podelio je i na Instagram storiju. Inače, Ivan Pažanin je poznati hrvatski kuvar i član kulinarskog šou programa "3, 2, 1 kuhaj!".

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.