Izvor: B92

Uzbudljiva dolina, predivno jezero, zelene padine, fenomenalni pejzaži, skijališta, manastiri, čist vazduh, zdrava životna sredina je dragoceno blago kojim Makedonija može da se pohvali.

Mavrovo je popularno turističko mesto na dnu planine Bistra, prekriveno snežnim pokrivačem od novembra do kraja aprila.

Prestavlja poznati letnji i zimski turistički centar,p oznat je po skijalištima, planinskom biciklizmu, uređenim pešačkim stazama. Region se nalazi u okviru nacionalnog parka Mavrovo. Izuzetna lokacija i mnogobrojni hoteli doprineli su da Mavrovo postane privlačna destinacija za turiste tokom cele godine.

Dobra vest je da ćete ove godine imati priliku da baš na ovom mestu besplatno iskoristite skijaške staze ski-centra Mavrovo tokom uzastopna tri dana. Ova jedinstvena prilika takođe će biti dostupna i u ski-centrima Skijališta Srbije, vlasnicima sezonskih karata ski-centra Mavrovo.

Naime, vlasnici sezonskih ski-karata u Srbiji će imati prilike da uživaju u ovoj pogodnosti koja je prošle godine bila dostupna za skijališta Crne Gore, a dostupna je i ove godine.

Dakle, skijaši iz Srbije koji poseduju sezonsku ski-kartu mogu je iskoristiti i u skijalištima Kolašin 1600, Savin kuk i u ski-centru Vučje.

Na vreme se pripremite i obezbedite sebi nezaboravan užitak.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.