Izvor: B92

Jedna od šest žrtava avionske nesreće u Arizoni objavila je nekoliko minuta pred smrt video-snimak na kojem se vidi kako nasmejana, sa grupom prijatelja, uživa u putovanju.

Maraja Kugan je u ponedeljak na Instagramu objavila fotografiju aviona uz naslov "Off to Vegas", koju je podelila sa svojih 30.000 pratilaca.

Kasnije je na istoj mreži objavila snimak na kojem se vidi kako nasmejana sedi u jednom od šest sedišta aviona. Njeni prijatelji podelili su malo nakon toga svoje snimke na Fejsbuku, piše Finiks nju tajms.

Prijatelji nastradalih putnika kažu da se pilot zvao Pedroza i da je tih dana trebalo da dobije pilotsku dozvolu, ali lokalne vlasti navode da uprkos tome nisu uspele da identifikuju osobu koja je upravljala avionom.

Osobe koje su videle snimak kažu da je motor aviona bio glasan, a naknadno je utvrđeno da je letelica najverovatnije prvobitno imala četiri sedišta, ali je kasnije modifikovana tako da u nju može da se smesti šest osoba.

Istraga je u toku.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.