400 miliona $ za najskuplji stan na svetu

U Monaku se gradi prvi novi soliter još od osamdesetih godina XX veka. Kada bude završen sledeće godine, u kompleksu “Tour Odeon“ - koji će biti druga najviša zgrada na Mediteranskoj obali - nalaziće se i penthaus veličine 3.250m².

Izvor: B92

Četvrtak, 21.08.2014.

09:41

Default images

Monako je sam po sebi sinonim za luksuz pa tako ni ne čudi da se u njemu nalazi jedan od najluksuznijih stanova na svetu, penthaus koji se prostire na pet spratova i koji na krovu ima "beskonačni" bazen koji gleda na more.

Uz takvu raskoš, naravno, ide i cena pa se predviđa da bi novi vlasnik za ovo utočište mogao da plati 400 miliona dolara, čime bi ovaj penthaus postao najskuplji na svetu.
U njemu će se nalaziti tri sobe za osoblje, a biće opremljen i toboganom koji povezuje plesni podijum sa bazenom na otvorenom. Vlasnici će imati na raspolaganju još nekoliko bazena, privatnog šofera, recepcionera i kuvara.
U “Tour Odeonu” se osim ovog nalazi još 70 velikih stanova za bogataše za koje se očekuje da će se na tržištu naći iduće godine, a detaljno sve što je u ponudi možete da istražite ovde.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: