Turisti snimili kako ih je spremačica pokrala u hotelu sa četiri zvezdice VIDEO

Izvor: B92

Utorak, 28.11.2023.

14:13

Turisti snimili kako ih je spremačica pokrala u hotelu sa četiri zvezdice VIDEO
Foto: Shutterstock/Friends Stock

Britanski turisti koji su boravili u hotelu sa četiri zvezdice u španskom odmaralištu Benidorm snimili su čistačicu koja ih je potkradala dok nisu bili u sobi.

Dejli mejl navodi da su Alaster i Sju Koner uplatili oko 6.400 evra za ol inkluziv paket aranžman u rizortu "Medžik natura", gde su u septembru otputovali sa 15-godišnjim sinom Džekom.

Već na početku odmora počele su da im nestaju stvari, pa je ova porodica iz Stoktona rešila da nešto preduzme i postavili su skrivene kamere u sobi kako bi rešili ovu misteriju.

Pre nego što su izašli iz sobe slikali su stvari tako kako su ih ostavili, a Alaster je ostavio svoj laptop uključen kako bi kamera na njemu snimila šta se događa.

Kada su se vratili i pregledali snimak, nisu mogli da veruju šta vide.

Kamera je snimila čistačicu kako im pretura po stvarima i u džep i grudnjak ubacuje parfem i paklice cigareta.

Britanska porodica tvrdi da su tokom boravka u tom hotelu oštećeni za 750 evra, uključujući 385 evra u gotovini, parfem vredan 100 evra i 260 cigareta.

Turistička agencija "Džet 2" koja im je organizovala boravak u Benidormu ponudila je nadoknadu štete od 750 evra, ali su oni to odbili i traže povraćaj celokopnog novca datog za paket-aranžman. Dejli mejl navodi da se rizort "Medžik natura" i španska policija nisu oglasili nakon upita za komentar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: