Nedelja, 28.04.2019.

00:01

Tehnopolis 68: Savij me nežno

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Tehnopolis 68: Savij me nežno
Ovog puta ništa nas nije preduhitrilo, osvrćemo se na muke po Samsung Galaxy Foldu i Teslino samovoženje, finansijski rezultati nekih od važnih nam kompanija otkrili su zanimljive stvari, a za kraj ostavljamo Netflix za podcaste u pokušaju i pokušaj nikog drugog do Marka Zuckerberga da bude podcaster.

Kako ćemo slušati podcaste i da li će decentralizacija opstati gledamo i na primeru servisa pod imenom Luminary koji je hteo da postane Netflix za podcaste bez mnogo pitanja tih istih podcasta, a pred mikrofon je stao Mark Zuckerberg ne bi li snimao podcast koji se originalno zove "Društvo & tehnologija".

Da li smo samo mi ti koji se brinemo za ono što Zuckerbergove firme rade, da li je Twitter na putu uzdizanja, kako je Microsoft postao član kluba tri, šta je Elon Musk naumio kada su samovozeće Tesle u pitanju i šta se to desilo za savijajućim prvencem na velikoj sceni saznajte u 68. epizodi Tehnopolis Podcasta.

Hvala na slušanju!

RSS feed: b92.net/podcast/tehnopolis/feed/
Mixcloud: mixcloud.com/b92net/playlists/tehnopolis/
YouTube: youtube.com/watch?v=aSKpxxhi7Po&list=PLTpehfdue-2kkWw5JxsOIuJeNBiYrrSn3
TuneIn: tunein.com/radio/Tehnopolis-p1070227/

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: