MKMP epizoda 58.

Regionalni kuvarski takmičarski šou “Moja kuhinja, moja pravila” počeo je 24. februara. B92 i Emotion oblišli su Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu, i odabrali najbolje kuvare ametere. Takmičenje je počelo 15 parova koji su se borili tokom ova tri meseca. Pred njima su bili zanimljivi ali i teški zadaci koje su uspešno i manje uspešno rešavali. Sada smo stigli do polufinala gde će se četiri najbolja para boriti za novčanu nagradu, ali i titulu najboljeg kuvara amatera.

Izvor: B92

Sreda, 04.06.2014.

13:05

Default images

Prvo polufinalno kuvanje se odigrava između Sime i Zorice bračnog para iz Slankamena i Bojana i Aldena prijatelja iz Sarajeva. Parovi treba da pripreme predjelo, glavno jelo i desert u određenom vremenskom periodu. Par koji dobije više poena od sudija, proći će u finale.

Ko će se bolje snaći, ko manje uplašiti, čija će hrana biti ukusnija? Takmičare pored Filipa i Njegoša, ocenjuju i gostujuće sudije.
Sreda, 4. jun u 21:30 na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: