Ponedeljak, 11.12.2023.

17:58

Autobus koji se prepolovio u toku vožnje – diverzija?

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić je danas izjavio da postoje indicije da su dva autobusa koja su se zapalila tokom vožnje, kao i jedan koji se na ulici rastavio - "prepolovio", u stvari "diverzije" da bi se pred izbore pokazalo "da se u gradu sve raspada".

Izvor: Beta

Autobus koji se prepolovio u toku vožnje – diverzija?
Foto: Beoinfo

Šapić je na TV B92 rekao da treba sačekati da se završi istraga, ali da je "prevelika koincidencija" da se to desi za dve nedelje.

"Ova kampanja je pokazala mnogo prljavštine" - rekao je doskorašnji gradonačelnik i dodao da su i dojave o bombama u školama "ponovo krenule kad su raspisani izbori".

Rekao je da ne želi da prejudicira ko je kriv za to, ali je poručio onima koji šalju lažne dojave da ako im smeta Šapić, "udare na njega, a ne na decu".

Šapić je najavio velike promene u GSP-u, rekao da su na stajalištima proradile prve informativne table na kojima piše kad nailazi koji autobus, a da je plan da za dve godine svaka stanica ima takvu tablu i nadstrešnicu, kao u centru grada.

Najavio je i nove autobuse i tramvaje dok ne proradi beogradski metro, od kojeg Šapić očekuje da će smanjiti sobraćajnu gužvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: