Petak, 08.12.2023.

14:01

Nova linija: Evo kuda prolazi, a povezuje Banovo brdo i Aerodrom MAPA

Nova autobuska linija 607 od sutra se uspostavlja od Banovog brda do Aerodroma "Nikola Tesla" duž Bulevara heroja sa Košara, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Izvor: B92.net

Nova linija: Evo kuda prolazi, a povezuje Banovo brdo i Aerodrom MAPA
Editorial credit: BalkansCat / Shutterstock.com

Resorni sekretarijat zajedno sa opštinom Novi Beograd je prihvatio predlog korisnika da se uvede javni prevoz duž Bulevara heroja sa Košara u kojem je u poslednjem periodu izgrađen veći broj zgrada, komercijalnih i poslovnih sadržaja.

Trasa linije 607 biće:

Banovo brdo - Požeška - Petlja "Careva ćuprija" - Bulevar vojvode Mišića - Petlja "Radnička" - Most na Adi - Bulevar Heroja sa Košara - Nikole Dobrovića - Partizanske avijacije - Bulevar Arsenija Čarnojevića - Autoput za Šid - Put za Aerodrom - interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored Terminala 1 - interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored terminala 2 - Aerodrom "Nikola Tesla" (polasci) - interna saobraćajnica PT1 kružno oko parkinga P1, P2 i P3 - interna saobraćajnica PT2 (gornji nivo) krajnja desna traka - Aerodrom "Nikola Tesla" (dolasci).

Na liniji će raditi četiri vozila u intervalu polazaka na pola sata.

Svi polasci na liniji 607 su usklađeni sa ranije uspostavljenom linijom 600 (Železnička stanica "Beograd centar" – Aerodrom "Nikola Tesla"), tako da će ove dve linije međusobno sa Aerodroma "Nikola Tesla" ostvarivati polaske ka gradu na 15 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

23 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: