Totalna izmena: Beograđani, budite oprezni

Tokom izvođenja radova na tehničkom regulisanju u ulici Ljubinke Bobić u Beogradu (Novi Beograd), doći će do zauzeća desne saobraćajne trake ulice na delu od zone raskrsnice sa ulicom Partizanskih avijacija narednih 100 metara gledano u smeru ka ulici Nedeljka Gvozdenovića.

Izvor: Beograduzivo.rs

Petak, 08.12.2023.

08:23

Totalna izmena: Beograđani, budite oprezni
Foto: Shutterstock/aozora4

Radovi će se vršiti u periodu od 10.12.2023. do 31.12.2023. zbog čega će ulica biti jednosmerna na delu između raskrsnica sa ulicama Partizanske avijacije i Nedeljka Gvozdenovića u smeru ka ulici Partizanske avijacije.

Vozila sa linije 82 će u smeru ka Bloku 44 saobraćati na redovnoj trasi, dok će u smeru ka Keju oslobođenja saobraćati ulicama: Gandijeva, Partizanske avijacije, Ismeta Mujezinovića, Dr Huga Klajna, Ljubinke Bobić i dalje redovnom trasom

Uspostavlja se privremeno stajalište "Ismeta Mujezinovića", u ulici Ismeta Mujezinovića, preko puta kućnog broja 18 za smer prema Keju oslobođenja, dok se ukida stajalište "Raška Dimitrijevića" u ulici Ljubinke Bobić za smer prema Bloku 44.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: