Četvrtak, 07.12.2023.

12:03

Beogradski buvljak na novoj adresi

Svečano otvaranje Beogradskog buvljaka, koji se sa Novog Beograda seli na Miljakovac, na adresu Vareška bb, zakazano je za 13. decembar u 17 sati. Do kraja meseca, zakupci će omogućiti popuste do 30 posto na određene artikle.

Izvor: Tanjug

Beogradski buvljak na novoj adresi
Foto: Shutterstock/Matej Kastelic

"Čuveni Beogradski buvljak od srede, 13. decembra počinje da radi na novoj adresi, to je pijaca Miljakovac, ulica Vareška bb - zvanični naziv Beogradskog buvljaka biće Otvoreni tržni centar Miljakovac - Beogradski buvljak", rekla je za Tanjug Jelena Nikolić, iz Javno komunalnog preduzeća "Beogradske pijace".

Ona je istakla da nije samo adresa to što je novo - nov je ambijent, moderan i komforan i omogućiće i zakupcima i mnogobrojnim sugrađanima koji se već godina snabdevaju na Buvljaku da u daleko lepšim uslovima kupuju robu široke potrošćnje po popularnim cenama čemu Buvljak duguje popularnost u kojoj uživa.

"Novi Beogradski buvljak prostiraće se na 12.000 kvadrata, od toga je 4 hiljade kvadrata natkriveno i tu će biti smešteno 230 bokseva tezgi. Prostor je i osvetljen i pokriven video nadzorom kako bi zakupci mogli da rade do večernjih časova u svim vremenskim uslovima", rekla je Nikolić.

Na novom Buvljaku biće i 60 lokala i 130 parking mesta za naše sugrađane koji budu dolaziti svojim vozilom, a iz svih delova grada moćiće brzo i lako da se stigne jer do ove lokacije vodi 9 autobuskih linija plus linija Beovoza čija se stanica nalazi na 150 metara odavde.

"Otvaranje novog 'Beogradskog buvljaka' počinje u sredu u 17 časova, uz Beogradski noćni market i DJ-a. Velika prednovogodišnja žurka za otvaranje će biti upriličena, a naši zakupci će omogućiti popuste do 30 posto na određene artikle do kraja decembra", rekla je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: