Četvrtak, 07.12.2023.

10:41

Počela obnova vatrogasne stanice u Budisavi VIDEO

U Budisavi je počela obnova vatrogasne stanice i to zahvaljujući vrednim vatrogascima, koji u svoje slobodno vreme dolaze kako bi radili na ovom objektu, a ovoj lepoj akciji pridružili su im se i meštani.

Izvor: B92.net, TV Prva

Počela obnova vatrogasne stanice u Budisavi VIDEO
Foto: PrintScreen/ TV Prva Video

Dobrovoljno vatrogasno društvo Budisava osnovano je davne 1925. godine i sada broji oko 60 članova, koji su se, zajedno sa meštanima, udružili kako bi obnovili svoju vatrgasnu stanicu. Međutim, sada im je potrebna pomoć, tako da oni pozivaju sve građane koji su u mogućnosti dođu zajedno sa njima da rade na ovom objektu.

Kako navodi vatrogasac iz ove stanice, od momenta kada je novo rukovodstvo preuzelo vatrogasnu stanicu Budisava, stanje objekta je bilo veoma loše.

Oni su par godina pravili plan šta sve treba da se renovira. Od kompanije iz Novog Sada dobili su deo sredstava da se reši deo fasade.

Opširnije o ovoj temi pogledajte u video-prilogu Prve TV:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

9 h

Podeli: