Dve povređene sestre u požaru i dalje u teškom stanju

Dve žene povređene u požaru koji se dogodio u zgradi u centru Čačka još uvek su u teškom stanju i hospitalizovane u Opštoj bolnici u Čačku.

Izvor: RINA

Sreda, 06.12.2023.

12:06

Dve povređene sestre u požaru i dalje u teškom stanju
Foto: RINA

"Pacijentkinje se nalaze na odeljenju intenzivne nege. Njihovo stanje je stabilno, ali se i dalje prati. One pored opekotina imaju i problem sa disanjem usled gušenja dimom", potvrđeno je za RINU u OB Čačak.

Požar je izbio u stanu u kom su živele dve povređene žene, starije životne dobi, dok je komšinica (73) koja je živela u stanu iznad njihovog izgubila život nakon gušenja dimom.

Pretpostavlja se da su dve sestre koristile grejelicu za dogrevanje stana i da je to uzrok požara, ali ova informacija još uvek nije zvanično potvrđena.

Jutro nakon požara ispred zgrade u kojoj je izbila vatra još uvek dežuraju pripadnici policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: