Zemunci, oprez: Zatvara se ovaj deo grada – menjaju se i linije gradskog prevoza

Tokom izvođenja radova na asfaltiranju i uređenju Ulice Tomice Popovića u naselju Zemun polje, na delu od Ulice Bertranda Rasela do Ulice Jurija Rakitina, od 1. do 16. decembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Izvor: B92.net

Petak, 01.12.2023.

15:40

Zemunci, oprez: Zatvara se ovaj deo grada – menjaju se i linije gradskog prevoza
Ilustracija/Foto: AstroStar/Shutterstock

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje ove deonice zbog čega će vozila sa linija 704N i 708 u oba smera saobraćati trasom linije autobusa 704, 707 i 709, to jest u smeru ka Zemun polju ulicama Jurija Rakitina, Slobodana Bajića, Braće Krnješevac, Dušana Mađarčića Korčagina, Franje Krča, do okretnice "Zemun polje".

U suprotnom smeru vozila će saobraćati od okretnice "Zemun polje" ulicama Franje Krča, Dušana Mađarčića Korčagina, Braće Krnješevac, Slobodana Bajića, Jurija Rakitina i dalje redovnom trasom.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: