Petak, 01.12.2023.

15:10

Golubovi i baloni poleteli u nebo u znak sećanja na četvoricu nastradalih mladića FOTO/VIDEO

Velika tragadija zadesila je Čačak prošle godine u junu kada je u saobraćajnoj nesreći poginula četvorica mladića.

Izvor: RINA

Golubovi i baloni poleteli u nebo u znak sećanja na četvoricu nastradalih mladića FOTO/VIDEO
Foto: RINA

Ipak Ognjen, Ivan, Luka i Nikola nikada neće biti zaboravljeni. Nakon murala sa njihovim likovima koji je oslikan u centru grada na Moravi, u čast prerano nastradalih momaka u Velikoj sali Kulturnog centra sa početkom u 11 sati održan je program pod nazivom "Za naše drugare – mladi za mlade".

Po završetku programa učesnici su izašli na Gradski trg i u znak sećanja na nastradale mladiće pustili u nebo golubove, balone, a kompanija "Sloboda" ispalia je četiri raketna plotuna uz poruku da Ognjen, Ivan, Luka i Nikola nikada neće biti zaboravljeni.

"Prerano su otišli, ali su ostavili dubok trag u srcima svih nas. Ne prođe nijedan dan, a da se ne prisetimo njihovog osmeha, njihovih anegdota koje svi prepričavamo uz osmeh, ali i veliku tugu. Na nama je da čuvamo uspomenu na njih kao danas i da ne dopustimo da ona ikad izbledi", kaže za RINU drugarica jednog od nastradalih mladića.
Foto: RINA
Na platou ispred doma kulture bio je i otac nastradalog Ognjena Vasiljevića koji se uz potresne reči na kratko obratio okupljenima.

"Deco, ja se zahvaljujem svima koji ste danas došli. Ovaj mural u centru grada sa njihovim likovima neka bude za vas bude blaženo mesto, izvor energije gde ćete moći svoje želje da realizujete, videćete. Dobili smo blagoslov. Svaki problem kad imate dođite ovde, kažite ga naglas i on će biti siurno rešen. Želim vas sve najbolje i još jednom vam duboko hvala", rekao je Boro Vasiljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: