Čačak raspisao javni poziv: Sufinansiraju energetsku sanaciju kuća i stanova

U Čačku je raspisan javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji Čačka.

Izvor: Morava info

Sreda, 29.11.2023.

10:03

Čačak raspisao javni poziv: Sufinansiraju energetsku sanaciju kuća i stanova
Ilustracija/Foto: zlikovec/Shutterstock

Javni poziv sa svim neophodnim informacijama dostupan je na zvaničnom sajtu Grada Čačka, prenosi Morava info.

"Na raspolaganju je 58,2 miliona dinara. Od toga je 29,1 milion dinara iz budžeta Grada i isto toliko iz Ministarstva za rudarstvo i energetiku. Konkurs traje do 31. decembra ove godine, a do 50 odsto vrednosti investicije se sufinansira iz naših sredstava", izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

U mere energetske sanacije porodičnih kuća i stanova spada zamena stolarije, postavljanje termičke izolacije, zamena i ugradnja kotlova i toplotnih pumpi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: