Utorak, 28.11.2023.

14:19

Grad uskoro dobija javnu garažu sa 400 parking mesta

Grad Čačak planira gradnju javne garaže, a tim povodom je raspisan javni poziv za usluge projektovanja, odnosno izradu projektno tehničke dokumentacije.

Izvor: eKapija/A.K.

Grad uskoro dobija javnu garažu sa 400 parking mesta
Foto: Shutterstock/l i g h t p o e t

Garaža je planirana u neposrednoj blizini autobuskog terminala, na obodu gradskog centra - između ulica Lomine, Železničke, Kuželjeve i Milete Ćurčića. Biće višeetažna, maksimalne spratnosti Po+P+4, sa pratećim sadržajima u cilju prevazilaženja problema parkiranja u gradskom centru, navedeno je u dokumentaciji.

Potrebno je predvideti ukupno oko 400 parking mesta na svim etažama ± do 10%, pet parking mesta sa punjačima za električna vozila i ne manje od 10 parking mesta za osobe s invaliditetom.

U prizemlju je objekat podeljen na dva dela, s obzirom na prolazak Ulice Braće Glišić. Ovde se planira i javni toalet, a u delu orjentisanom ka Kuželjevoj ulici veći deo poslovnog prostora.

Rok za prijavu je 25. decembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: