Četvrtak, 23.11.2023.

11:16

Tragedija u Nišu: Radnik pao sa skele i poginuo

Građevinski radnik iz Vlasotinca star 66 godina poginuo je jutros na gradilištu u Barskoj ulici u Nišu.

Izvor: telegraf.rs

Tragedija u Nišu: Radnik pao sa skele i poginuo
Editorial credit: Bojan Pesic / Shutterstock.com

Kako saznaje portal Telegraf, do tragedije je došlo oko osam sati kada je nesrećni čovek iz još neutvrđenih razloga, pao sa skele sa velike visine. Od siline udarca preminuo je na licu mesta, pa je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

Hitna pomoć je po službenoj dužosti obavestila policiju radi uviđaja i rasvetljavanja okolnosti pod kojima je došlo do nesreće. Inspekcija rada će prekontrolisati poslodavca radi utvrđivanja da li su poštovani propisi o zaštiti na radu.

Ovo je druga nesreća na gradilištu koja se u Nišu dogodila za poslednja tri dana. U Jasenovačkoj ulici gde se gradi stambena zgrada, 20. novembra stradao je sedamdesetjednogodišnji muškarac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

10 h

Podeli: