Ponedeljak, 13.11.2023.

10:10

Muškarac ubio ženu, pa sebe: Ljubavnici se bore za život

Policija je danas u selu Kukljin kod Kruševca pronašla telo žene, a telo muškarca u automobilu u selu Stragari kod Trstenika, rečeno je Tanjugu u kruševačkoj policiji.

Izvor: Tanjug

Muškarac ubio ženu, pa sebe: Ljubavnici se bore za život
Ilustracija/Foto: Fotosr52/Shutterstock

Kako se navodi, u Kruševcu je u ranim jutarnjim časovima pronađena i žena sa povredama na glavi, koja se trenutno nalazi u bolnici.

Prema navodima kruševačke policije, trenutno se ispituje da li je muškarac počinio samoubistvo i da li su ova tri slučaja na bilo koji način povezana.

Kako prenose pojedini mediji, muškarac je u Kruševcu najpre pokušao da ubije ljubavnicu, a potom je kod Kukljina, u okolini Kruševca usmrtio svoju suprugu, a na kraju presudio sebi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: