26. Fedraro u Kruševcu: Evo kada počinje

U petak od 10 časova počinje 26. po redu "Fedraro", Festival dramskog amaterskog stvaralaštva Rasinskog okruga

Izvor: krusevacgrad.rs/J.S.

Sreda, 20.09.2023.

09:49

26. Fedraro u Kruševcu: Evo kada počinje
Foto: KSCHiLI / Shutterstock.com

U organizaciji Kulturnog centra Kruševac i KUD-a "Vuk Karadžić", a pod pokroviteljstvom Grada Kruševca započinje festival sa raznim manifestacijama kojima sugrađani mogu prisustvovati, prenosi krusevacgrad.rs.

Festival se otvara likovnom kolonijom, od 10 časova, u Etno kući Slobodana Stojanovića u Žabaru, a u 19 sati predstavu "Podanik" izvešće Teatar 15. novembar iz Brusa, u Domu kulture MZ Žabare, Trebotin I Mala Vrbnica.

U subotu se u isto vreme i na istom mestu održava likovna kolonija, potom će uslediti pesnički susreti "Supes" od 12 časova.

U nedelju od 19 sati nastupiće ATP Čkalja sa predstavom "Srpska drama" u sali Doma kulture MZ Žabare, Trebotin I Mala Vrbnica i za kraj Festivala u 21 sat biće doneta odluka žirija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: