Nedelja, 19.08.2018.

18:00

Pas spasava devojčicu od talasa VIDEO

Snimak psa koji devojčicu sklanja od "opasnih" talasa je samo još jedan pokazatelj toga koliko su ovo brižna stvorenja.

Izvor: B92

Default images

Hrabri pas Matijas ušao je u more sa unukom svog vlasnika, a kad je mali talas oborio devojčicu, pas je video to kao veliku opasnost za nju i lagano ju je uhvatio za majicu i odvukao prema obali, prenosi Dejli mejl.

Devojčici je sve bilo zanimljivo i ona se smejala dok ju je Matijas vukao, ali on je svoj zadatak da je zaštiti od nepredvidljivih talasa shvatio vrlo ozbiljno.

“Predivno je imati kraj sebe tako pametnog psa, on pazi na nju bolje nego što bi većina odraslih ljudi pazila”, jedan je od komentara na snimak koji je pogledalo skoro pola miliona ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: