Slavna italijanska kantautorka Laura Pauzini nastupiće u Srbiji 18. decembra u Štark areni!

Desetu svetsku turneju nastavlja nakon potpuno rasprodatih koncerata u nekim od najprestižnijih evropskih arena; trenutno nastupa u Latinskoj Americi, beogradska publika slavnu umetnicu dočekaće u decembru!

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2024.

09:53

Slavna italijanska kantautorka Laura Pauzini nastupiće u Srbiji 18. decembra u Štark areni!
Foto: Promo

Nakon što je rasprodala sve glavne arene širom Evrope, Laura Pauzini je, usled ogromnog interesovanja koje i dalje vlada za njene koncerte, danas najavila nove datume svoje uspešne SVETSKE TURNEJE 2023/2024, dok trenutno nastupa u Latinskoj Americi. Treću etapu turneje započela je rasprodatim koncertima u Čileu, a 18. decembra nastupiće u Beogradu, u Štark areni!

Laura Pauziini je jedan od najuspešnijih italijanskih izvođača svih vremena, a beogradska publika prvi put imaće priliku da uživo vidi slavnu kantautorku krajem godine. Osim impresivnih vokalnih sposobnosti, Laura Pauzini je poznata po tome što snima muziku na čak pet jezika, a najpoznatija je po hitovima kao što su La Solitudine, Viveme, En Cambio No, kao i po mnogim drugim izvedbama tokom njene sedamnaestogodišnje karijere.

Iako je više od 170.000 obožavalaca već prisustvovalo njenim rasprodatim koncertima, Laura Pauzini je za Dan zaljubljenih najavila nove nastupe u Evropi, kada je na svojim društvenim mrežama objavila sledeću poruku: "Moj poklon za Dan zaljubljenih: turneja će se nastaviti sledeće zime, krajem ove godine. Vratiću se u Evropu da ponovno budem s vama".

Laura Pauzini je ispunila obećanje, a danas je najavila datume, a na turneji koju započinje u prestižnom O2 Shepherd's Bush u Londonu, našla se i srpska prestonica.

Osim beogradskog koncerta 18. decembra, najnagrađivaniju italijansku umetnicu tokom novembra i decembra dočekaće i gradovi: Eboli, Bari, Rim, Livorno, Pesaro, Milano, Torino, Marselj, Malaga, Pamplona, Ženeva, Bazel, Minhen, Sofija, Ljubljana i Mesina.

"Ne stajem jer je scena i davanje sebe publici nešto što radim više od 30 godina", rekla je Laura Pauzini. "Topao doček i ljubav koju dobijam u svakom gradu ono je što nosim sa sobom, i ne mogu objasniti koliko me ovo čini voljenom. Obećala sam da ću nastaviti da pevam kako bih vratla sve ono što su mi fanovi dali. Takođe, ništa na svetu ne oslobađa kao ono što se šta se dešava kad kročim na scenu, od početnog odbrojavanja do završetka šoua. Moje uzbuđenje nikada ne umire, jer kako godine prolaze, ljubav ostaje ista. Odabrala sam Dan zaljubljenih da sebi i svojim fanovima poklonim još jedno poglavlje ove neverovatne turneje koje ću pamtiti zauvek."

Ono što je najpoznatija italijanska kantautorka pripremila za svoju desetu svetsku turneju jeste izuzetan šou s velikom produkcijom, dva i po sata muzike, set-lista s ikoničnim pesmama iz njene karijere i odabranim numerama s njenog poslednjeg albuma ANIME PARALLELE / ALMAS PARALELAS, objavljenog u oktobru prošle godine.

Prodaja ulaznica počinje u petak 1. 3. u 11 časova na Efinity.rs, aplikaciji Efinity, Efinity prodajnim mestima i svim Moj kiosk prodajnim mestima, dok će članovi fan kluba Laure Pauzini moći da kupe ulaznice već sutra, 28. 2. od 11 časova. Fan baza korisnika Efinity servisa mogu ulaznice kupiti od 29. 2. od 11 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: