Oglasili se iz Bafte: Evo zašto je Metju Peri izostao sa liste "In memoriam"

Čelnici dodele Bafta nagrada objasnili su zašto je Metju Peri izostavljen sa ovogodišnje memorijalne liste na ceremoniji.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2024.

16:20

Oglasili se iz Bafte: Evo zašto je Metju Peri izostao sa liste
Foto: Profimedia

Besni fanovi su brzo primetili njegovo 'očigledno' odsustvo sa liste tokom 77. dodele filmskih nagrada Britanske akademije EE u nedelju i tim povodom su burno reagovali i negodovali na društvenim mrežama.

Nakon što su organizatori kritikovani, čelnici su sada rekli da će on biti uvršten na predstojećoj dodeli nagrada u maju.

U saopštenju, zvaničnici su rekli: "Potvrđujemo da će Metjuu Periju biti dodeljena čast na našoj predstojećoj televizijskoj dodeli Bafta nagrada u maju, i u odeljku In memoriam na našoj veb-stranici.“ "Ali ne uključiti Metjua Perija u In Memoriam je zapravo šokantno“, "Sram vas bilo, BAFTA, što niste priznali Metjua", pisali su ljudi na društvenim mrežama, dok je jedan korisnik tvrdio da su organizatori dodele nagrada Bafta "zaboravili" da uvrste velikog glumca na ovu svoju listu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: