Kultura

Nedelja, 26.03.2023.

10:58

Kijanu Rivs i oproštajna poruka - snimak postao viralan VIDEO

Pojavio se video-snimak na kojem se Kijanu Rivs zahvaljuje filmskoj ekipi sa seta novog Džona Vika, a fanovi su oduševljeni zbog načina na koji se glumac oprostio s kolegama.

Izvor: index.hr

Kijanu Rivs i oproštajna poruka - snimak postao viralan VIDEO
Foto:EPA/FRANCK ROBICHON

Nakon što su završili snimanje poslednje scene filma, Rivs se obratio saradnicima i pohvalio ih za neverovatan rad te im se zahvalio što su "ovo iskustvo učinili toliko posebnim".

"Stvarno je posebno biti ovde. Mislim, pogledajte ovo", obratio se ekipi koja ga je okružila, dodajući: "Ali, nije samo mesto posebno, nego svi ljudi. Srećan sam što sam upoznao toliko sjajnih ljudi i umetnika", rekao je.

"Hvala vam za svu vašu podršku i... Džon Vik 4!" viknuo je dok mu je ekipa aplaudirala.

Video-snimak je oduševio fanove koji su pohvalili dirljiv gest glumca, poznatog po ljubaznosti i otvorenosti.

"Kijanu Rivs je legenda", pisalo je u video-snimku, a jedan je tiktoker kratko napisao: "Jednostavno najbolji".

"S poštovanjem, bez bahatosti. Obema nogama je na zemlji", dodao je drugi, a treća je tiktokerka napisala: "Nadasve ljubazan, skroman i plemenit čovek".

"Deluje kao tip s kojim je prijatno raditi", komentarisao je tiktoker, dok se jedna obožavateljka našalila: "Baš kad sam mislila da ne mogu biti više zaljubljena u njega nego što jesam…"
@leoninep Keanu Reeves being humble and thanking the Crew after finishing filming in John wick 4 #keanureeves #johnwick4 #johnwick #keanuereevesjohnwick ♬ original sound - leonine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: