Domaći autori u "Gvarneriusu"

Nova koncertna sezona u Centru lepih umetnosti Jovana Kolundžije "Gvarnerius" nastavlja se 12. septembra uveče koncertom na kome će biti izvedena nova dela srpskih autora.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2012.

17:11

Default images

Na koncertu pod nazivom "Veče domaćih autora" istaknuti izvođači, violinistkinje Madlen Stokić Vasiljević i Marija Misita uz pratnju pijanistkinje Istre Pečvari izvešće nova dela domaćih autora nastala prošle i ove godine.

Kako je najavio "Gvarnerius", sva dela posvećena su violinistkinjama Vasiljević i Misiti i one su ih ove godine izvele na više koncerata u Srbiji.

Na programu sutrašnjeg koncerta u Gvarneriusu su dela Tatjane Milošević, Aleksandra Vujića, Dejana Despića, Svetislava Božića, Ivana Brkljačića i Dušana Radića.

Za ovaj koncert kompozitori čija su dela na programu koncerta, pripremili su tekstove koje će, u ulozi naratora, čitati glumac Slobodan Stefanović.

Ulaz na koncert je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: