Kako će izgledati "Bond 25"? VIDEO

Upravo je objavljen prvi video-materijal sa snimanja novog filma o tajnom agentu 007.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 26.06.2019.

14:55

Kako će izgledati
Foto: EPA / Hanout

Jednominutni snimak prikazuje scene sa snimanja filma na Karipskim ostrvima. Novi nastavak, inače, još nije dobio ime, pa je za sada poznat samo kao "Bond 25".

U filmu, koji režira Kari Fukunaga, Danijel Krejg se, uprkos oprečnim informacijama koje su prethodile snimanju, vraća u ulozi najpoznatijeg filmskog tajnog agenta na svetu.

"Bond 25" će se, kako se očekuje, u bioskopima naći početkom aprila 2020. godine.

Dosadašnje snimanje filma pratilo je nekoliko nezgoda. Tako je "kontrolisana ekspolozija" početkom juna povredila jednog radnika na snimanju i oštetila prostorije Pajnvud studija.

U maju je i sam Danijel Krejg povredio članak tokom snimanja jedne akcione scene, zbog čega je snimanje odloženo na neko vreme.

Oko 25. nastavka jednog od najdužih akcionih filmskih serijala u istoriji kinematografije koplja su se lomila još od kada je, pre četiri godine, najavljen. Tako je, još u ranoj fazi rada, ekipu napustio reditelj Deni Bojl, koji je to objasnio "kreativnim razmimoilaženjem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: